JIJ-BEPAALT

U kunt bij ons terecht ongeacht waar u verzekerd bent.

M.E.B Autoschade heeft bewust gekozen voor het onafhankelijke initiatief JIJ-Bepaalt.nl in het belang van onze klanten. Met trots dragen wij dit uit met de JIJ-Bepaalt Garantie, duidelijker kunnen we niet zijn.

In juni 2014, heeft het Verbond van Verzekeraars de autoschadeherstelbranche opgeroepen om maatregelen te nemen tegen fraude. Het blijkt namelijk dat autobezitters de dupe zijn van waardevermindering van hun auto en het rijden in een slecht hersteld voertuig. Dit kan gevaar voor de verkeersveiligheid opleveren en dat kan niet de bedoeling zijn.

U bent onze klant! De verzekeraar is de partij die u schadeloos moet stellen. U heeft het volste recht om te kiezen waar uw auto bij schade hersteld wordt. De verzekeringsmaatschappij mag daarbij geen beperkende voorwaarden hebben.

U moet ervan kunnen uitgaan dat u krijgt waar u recht op heeft en waar u voor verzekerd bent. Uw voertuig moet goed en vakkundig worden hersteld. Dit betekent dat uw voertuig wordt teruggebracht in de staat van voor het ongeval. Daarbij mogen geen concessies gedaan worden op kwaliteit en veiligheid.

Onze tip is: Een telefoontje naar uw verzekeringsmaatschappij is vaak voldoende om uw polis aan te passen.